Grejanje

By PingvinSlavica

SIGURAN PARTNER TOKOM GREJNE SEZONE!

Vaš pouzdan, efikasan i povoljan partner za grejnu opremu. Sa nama nema hladne zime. Iskustvo dugačko preko 30 godina govori o tome da će Vaš dom pridobiti toplinu kakvu zaslužuje. Potrudili smo se da ponuda bude što povoljnija i šira kako bi svako od naših kupaca mogao da pronađe proizvod koji odgovara njegovim potrebama. Naša osnovna delatnost je distribucija opreme za centralno grejanje svim segmentima srpskog tržišta. U početku rada firme, poslovanje je bilo orijentisano na veleprodaju ali već posle nekoliko godina otpočinjemo prodaju i fizičkim licima. Možemo se pohvaliti da smo od osnivanja firme, 1998. godine, do danas ogrejali preko 2000 domaćinstava i da je oprema za grejanje iz naše ponude prisutna u mnogim domovima širom Srbije.

Popularni brendovi

KOTLOVI NA PELET THERMOFLUX

Uz ThermoFlux kotlove na pelet, vaš dom postaje oaza topline, udobnosti i efikasnosti. Kompanija Thermoflux je posvećena stvaranju vrhunskih rešenja za grejanje koja vam omogućavaju da uživate u svim prednostima peleta kao obnovljivog izvora energije. Kotlovi na pelet su sinonim za pouzdanost, ekonomičnost i ekološku odgovornost. Inovativnim tehnologijama koje se kriju u svakom našem proizvodu, garantujemo vam savršenu temperaturu vašeg doma, uz minimalan uticaj na okolinu. Postanite deo hiljada zadovoljnih korisnika širom sveta koji su već odabrali ThermoFlux kao svog partnera za grejanje. Otkrijte našu široku paletu kotlova na pelet i zakoračite u budućnost grejanja već danas. ThermoFlux – Grejanje koje vas zagreva i ispunjava.

KOTLOVI NA PELET MEGAL

Megal kotlovi na pelet, vaša potraga za savršenim grejanjem je završena. Megal je vaš pouzdan partner za efikasno i održivo grejanje. Naša strast prema inovacijama i kvalitetu rezultira kotlovima koji će preobraziti vaš dom u udobno i energetski efikasno okruženje. Bez obzira da li želite smanjiti troškove grejanja, smanjiti ekološki otisak ili jednostavno uživati u toplini svog doma, Megal ima pravo rešenje za vas. Pridružite se Megal zajednici zadovoljnih korisnika i dozvolite da vas vodimo prema grejnoj revoluciji. Otkrijte naše kotlove na pelet i doživite udobnost koju zaslužujete. Megal – Vaša toplina, naša strast.

KOTLOVI NA PELET DEFRO

Defro – vaš izbor za savršeno grejanje uz kotlove na pelet. Pingvin Slavica je sinonim za vrhunski kvalitet, inovaciju i pouzdanost u svetu grejanja. Ovi kotlovi na pelet donose toplinu i komfor u vaš dom, uz istovremeno smanjenje troškova grejanja i ekološkog otiska. Zahvaljujući godinama iskustva i posvećenošću visokim standardima, Defro nudi širok asortiman kotlova koji odgovaraju svim potrebama i budžetima. Sada je pravo vreme da unapredite svoj dom uz Defro kotlove na pelet i uživate u energetski efikasnom i ekološki odgovornom grejanju. Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika širom sveta i dozvolite da Defro zagreje vaš život.

KOTLOVI NA PELET ALFA PLAM

Alfa Plam vam donosi najnoviju tehnologiju u svetu kotlova na pelet, uz više od četiri decenije iskustva u grejanju. Kotlovi na pelet Alfa Plam kombinuju efikasnost, pouzdanost i ekološku odgovornost kako biste uživali u toplini svog doma. Bez obzira da li se odlučujete za prvu peć na pelet ili želite unaprediti svoj sistem grejanja, Alfa Plam ima rešenje koje odgovara vašim potrebama. Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika širom sveta i osetite razliku koju Alfa Plam donosi vašem domu. Uverite se da vaša porodica zaslužuje samo najbolje i otkrijte našu ponudu kotlova na pelet danas. Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, Alfa Plam je vodeći proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstava se i u red 5 najvećih u Evropi. Alfa Plam – Toplina koja inspiriše. 

KOTLOVI NA ČVRSTO GORIVO

Predstavljamo vam široku paletu kotlova na čvrsto gorivo koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za grejanjem. Naša strast prema tradiciji i inovaciji spojeni su u svakom kotlu koji nosi naše ime. Bez obzira da li želite očuvati autentičan šarm peći na drva ili ste više skloni praktičnosti modernih rešenja, naši kotlovi su savršen izbor. Grejanje na čvrsto gorivo ne samo da štedi vaš novac, već i pruža dugotrajnu i pouzdanu toplinu za vaš dom. Priključite se našoj porodici zadovoljnih korisnika koji su već otkrili prednosti grejanja na čvrsto gorivo i dozvolite da vam olakšamo put do toplijeg i udobnijeg doma. Grejanje na čvrsto gorivo podrazumeva kotlove na drva, ugalj i pelet. Upoznajte našu ponudu kotlova na čvrsto gorivo danas i prepustite se toplini koja traje.

KOTLOVI NA GAS – VALLIANT, BERETTA

Dobrodošli u svet grejanja na gas, gde udobnost i efikasnost postaju stvarnost uz samo jedan potez. Pingvin Slavica se ponosi što vam predstavlja najsavremenije rešenje za grejanje na gas, donoseći toplinu u vaš dom na brz, pouzdan i ekonomičan način. Vaillant, kao vodeći proizvođač gasnih kotlova, postavlja standarde u industriji grejanja na gas, kombinujući inovaciju, visok kvalitet i ekološku odgovornost kako bi vam pružio najefikasnija i pouzdana rešenja za zagrevanje vašeg doma. Naši gasni kotlovi su dizajnirani da vam pruže savršeno uravnoteženu temperaturu i bezbrižno grejanje tokom cele godine. Beretta, sa svojom bogatom istorijom i strastvenim pristupom inovacijama, stoji kao sinonim za vrhunske gasne kotlove, pružajući vam ne samo izuzetnu efikasnost, već i bezbednost i udobnost u vašem domu. Otkrijte našu ponudu gasnih kotlova i zakoračite u svet modernog grejanja još danas.

TOPLOTNE PUMPE – THERMOFLUX, DAIKIN

Toplotna pumpa reguliše temperaturu putem prenosa toplote. Nju čine tri osnovne komponente: spoljna jedinica (isparivač), unutrašnju(e) jedinicu(e) (kondenzator) i rashladni fluid. Rashladni fluid prenosi toplotu tako što cirkuliše između spoljne i jedne ili više unutrašnjih jedinica. Neke od prednosti toplotnih pumpi na vodu jesu: pri radu koristi 75% obnovljive energije izvučene iz vazduha i 25% električne energije. Postiže nivo energetske efikasnosti A++ za grejanje Kombinujte svoju toplotnu pumpu sa solarnim panelima da biste uštedeli više pri proizvodnji tople vode. U kombinaciji sa podnim grejanjem ili niskotemperaturnim radijatorima, sistemu je potrebno znatno manje energije za zagrevanje vašeg doma. Koncipirane u Evropi, namenjene evropskom tržištu, naše toplotne pumpe vazduh-voda odgovaraju svim evropskim klimatskim uslovima tokom cele godine.

DD RADIJATORI

DD radijatori imaju zavarene konvektore između panela sa vodom kako bi se temperatura što bolje prenosila prostrujavanjem vazduha kroz radijator. Naši DD radijatori su obloženi Zinkonijumom i kataforezičkom bojom. Otpornost na koroziju je 2-4 puta veća u odnosu na radijatore u kojima se koristi vlažna boja + gvožđe fosfat. Pokolopac radijatora se skida kako bi se omogućilo lako čišćenje radijatora. Sa dugom tradicijom i posvećenošću, DD Radijatori visokim standardima kvaliteta, nude najefikasnija i estetski privlačna rešenja za vaše grejne potrebe, omogućavajući vam da stvorite toplu i ugodnu atmosferu u svom domu.

 

ALU RADIJATORI

ALU radijatori, sa svojim elegantnim dizajnom i visokom toplotnom efikasnošću, predstavljaju idealno rešenje za moderno grejanje u vašem domu. Njihova kombinacija izuzetnog izgleda i brzog zagrevanja čini ih savršenim izborom za one koji žele efikasno i estetski privlačno rešenje za grejanje prostora. Pored estetike, alu radijatori su i izuzetno energetski efikasni, što znači da ne samo da će vam pružiti toplinu koju zaslužujete, već će i smanjiti vaše troškove grejanja.

Aluminijumski radijatori su odličan izbor za one koji traže brzo, ekonomično i ekološki odgovorno grejanje. Njihova sposobnost da brzo postignu željenu temperaturu i ravnomerno je rasporede čini ih idealnim rešenjem za sve tipove prostora, bilo da se radi o stanu, kući ili poslovnom prostoru. Sa našim alu radijatorima, udobnost i efikasnost grejanja su osigurani.

 

DIMNJACI (VILPRA) – PROHROM

 

Stojimo vam na raspolaganju

060 0417818

Kupovina grejne opreme samo na prvi pogled deluje jednostavno, zato smo mi tu da Vam pomognemo. Brojni su faktori o kojima treba voditi računa kako biste bili sigurni da ste odabrali adekvatan uređaj koji će vam obezbediti optimalan komfor i efikasnost. Kriterijumi koje treba uzeti u obzir su brojni, a mi vam nudimo besplatne konsultacije kako biste bili sigurni da ste izabrali najbolje rešenje za svoj dom. Pingvin Slavica vam stoji na raspolaganju za sve informacije u vezi grejnih uređaja i grejne opreme.

Call Now Button